Xbox Series X je pojeftinio za čitavih 100 dolara

0
68
xbox-series-x-je-pojeftinio-za-citavih-100-dolara

U iznenađujućoj najavi sa zvaničnog Xbox X naloga, Microsoft je potvrdio da Xbox Series X dobija veliko sniženje cene širom SAD-a na ograničeno vreme.

Veliki popust vidi cenu Xbox Series X konzole koja pada sa preporučene maloprodajne cene od 499 dolara na samo 399 dolara – značajna ušteda od 100 dolara. Trenutno možete pronaći ponudu direktno na Xboxu, sa brojem prodavaca, uključujući Walmart i Best Buy, koji takođe prate sniženu cenu.

Iako nije baš tako primamljiv kao neke od još impresivnijih ponuda koje smo videli tokom perioda Black Friday, koje su često imale cenu konzole koja je pala na oko 349 dolara. 

Iako nije baš najbolji, ovo je ipak vrlo značajan popust koji bi mogao baciti svetlost na budućnost Xbox Series X. Dizajnersko osveženje sistema se nagađa već godinama i ovo bi mogao biti rani potez Microsoft-a kako bi pokušao da promeni zalihu trenutnog modela u pripremi.

Postoji priličan presedan za ovo i, za vrlo skorašnji primer, PlayStation 5 je nedavno dobio sličnu veliku prodaju sa lansirane verzije sistema smanjenom cenom širom Velike Britanije pred dolazak novog, tanjeg PS5 modela. Da li će to biti slučaj ovde, tek treba videti.

Nažalost, ovi popusti nisu važeći kod nas, ali dobro ocrtavaju koliko je Xbox očajan da proda što veći broj konzola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More