Xbox potvrdio da ima nove važne najave za The Game Awards u decembru

0
79
xbox-potvrdio-da-ima-nove-vazne-najave-za-the-game-awards-u-decembru

Iako Xbox first-party studiji nemaju nijednu igru u trci za GOTY na ovogodišnjem izdanju The Game Awards, kompanija ima nekoliko nominovanih u drugim kategorijama, sa Starfield, Hi-Fi Rush i Forza Motorsport koji su u trci za nekoliko kategorija. Sada je Microsoft javno otkrio planove za nove najave na događaju sledeće nedelje.

Osim Starfield, Hi-Fi Rush i Forza, Microsoft nije imao posebno zauzetu godinu za velika izdanja. Međutim, Xbox je ipak napravio puno naslova zahvaljujući svim preprekama koje je morao da preskoči da bi zatvorio svoju akviziciju Activision-Blizzard grupe. Microsoft ima velike nade za budućnost, sa tonom velikih ekskluziva koje su u pripremi za naredne godine.

Microsoft je koristio The Game Awards kao mesto za nekoliko najava u poslednjih nekoliko godina. Xbox Series X konzola je prvi put najavljena na šouu, a TGA događaji su takođe iskorišćeni da prikažu naš prvi pogled na Hellblade 2, jednu od najiščekivanijih predstojećih ekskluziva Microsoft kuće.

Xbox tim će nastaviti ovaj trend na The Game Awards 2023, šaljući e-mail u kojem najavljuje “važne najave i druge Xbox vesti” tokom događaja. The Game Awards je zakazan da počne 7. decembra u SAD-u, ali ne počinje do posle ponoći 8. decembra za nas u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More