Xbox Game Pass dobija porodični paket, omogućava deljenje sa do 4 osobe

0
60

Ranije ove godine, više izvora je počelo da tvrdi da Xbox planira da uvede novi nivo za Game Pass – nivo porodičnog plana koji bi omogućio do pet korisnika na jednoj pretplati. Sada, samo nekoliko meseci kasnije, izgleda da Microsoft nastavlja sa ovim.

U malom testu u ograničenom regionu, Microsoft je počeo da dozvoljava Xbox Insajderima da dobiju novu verziju Xbox Game Pass Ultimate koja vam omogućava da pozovete do četiri druga Microsoft naloga da se pridruže vašoj „porodici“ i koriste pretplatu. Svaki nalog će dobiti pristup celoj Xbox Game Pass biblioteci i drugim pogodnostima.

Trenutno se testiranje odvija samo u Kolumbiji i Irskoj. Insajderi i dalje mogu pozvati osobe koje nisu upućene u svoj porodični plan, ali ćete morati da budete u istoj zemlji.

Nažalost, još uvek ne znamo tačnu cenu Game Pass porodičnog plana, ali znamo da Microsoft ceni jedan mesec Xbox Game Pass Ultimate kao 18 dana porodične pretplate. Imajući to na umu, mogli bismo da očekujemo preko 30 dolara mesečno za porodični plan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Xbox Game Pass dobija porodični paket, omogućava deljenje sa do 4 osobe appeared first on PLAY!.

Original Article