Xbox ”ekskluziva” Indiana Jones and the Great Circle će izgleda izaći i za PS5

0
68
xbox-”ekskluziva”-indiana-jones-and-the-great-circle-ce-izgleda-izaci-i-za-ps5

Sjajne vesti za sve PS5 gejmere.

Samo sat vremena nakon što je Microsoft najavio novu strategiju za svoje Xbox ekskluzive i njihove planirane portove za druge platforme, The Verge je izvestio javnost o internim planovima kompanije za Indiana Jones and the Great Circle. Prema najnovijim izveštajima, nova igra bi trebalo da izađe i za PlayStation 5, a potencijalno i za Nintendo Switch.

Indiana Jones and the Great Circle izlazi za Xbox i PC krajem 2024. godine, ali glasine kažu da su u toku ”intenzivne interne debate” u sklopu Microsofta na temu porta igre na druge konzole. Za sada ništa nije definitivno potvrđeno, ali verujemo da su šanse prilično solidne.

Starfield je još jedna igra koja bi ”uskoro” trebalo da dobije PS5 port, kao i Hi-Fi Rush i Sea of Thieves. The Verge je posebno istakao da će Hi-Fi Rush portovi za PS5 i Nintendo Switch biti najavljeni ”za nekoliko nedelja”.

Uprkos ovoj ”otvorenoj” strategiji, direktor Xbox branše u sklopu Microsofta, Fil Spenser, izjavio je da kompanija trenutno ne planira da dovede Game Pass na druge platforme, konkretno PlayStation 5 i Nintendo Switch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More