Xbox Cloud Gaming dostupan milijardi potencijalnih korisnika

0
559

Širenjem u Brazil, Meksiko, Australiju i Japan, Microsoft pokušava da dopre do 3 milijarde gejmera širom sveta, a jasno je da kompanija to ne može postići samo sa Xbox hardverom. Microsoft se zato sve više okreće cloud gaming-u, a na sinoćnjem Tokyo Game Show-u su predstavili nove regione gde će ova opcija biti otključana od 1. oktobra. Kompanija tvrdi da Xbox Cloud Gaming trenutno ima potencijalnu publiku od milijardu ljudi.

Pretplatnici iz pomenutih zemalja mogu da igraju više od 100 Xbox Game Pass igara, koje rade preko cloud-a, i strimuju ih na svoje PC-jeve, telefone pa čak i Xbox konzole gde je to moguće. Cloud gaming privlači sve više ljudi jer igru ne morate da skinete, nije potrebno da imate najmoderniji hardver i možete jako brzo da je probate i odlučite da li želite da je kupite. Ova funkcija je dostupna na pet kontinenata i 26 zemalja.

With the expansion of Xbox Cloud Gaming to gamers in Australia, Brazil, Japan and Mexico, over one billion people in 26 countries can now play Xbox Game Pass games from the cloud on their phones, tablets and PCs. Learn more: https://t.co/3PoPLQP1Rc

— Xbox Wire (@XboxWire) September 30, 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

The post Xbox Cloud Gaming dostupan milijardi potencijalnih korisnika appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)