X planira da obriše naslove i tekst deljenih članaka

0
60
x-planira-da-obrise-naslove-i-tekst-deljenih-clanaka

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

X planira da primeni velike promene u načinu na koji se zajednički članci pojavljuju na tvitu uklanjanjem njihovih tekstualnih elemenata i ostavljanjem samo vodećih slika sa preklapanjem URL-a. Elon Musk je potvrdio da X radi na novom formatu i da je ideja potekla direktno od njega.

PCPress.rs Image

Blue pretplatnicima date još veće pogodnosti

Musk kaže da će se promena dogoditi iako je X vodio oglašivačima kojima se to nije dopalo. Glavni razlog kompanije za uklanjanje teksta u deljenim tvitovima je očigledno da bi postovi izgledali kompaktnije i da bi ih više stalo u deo vremenske linije koji se pojavljuje na ekranu. Musk takođe misli da bi to moglo pomoći u smanjenju slučajeva mamca za klikove koji se dele na web sajtu.

Takođe je vrlo moguće da X sprovodi ovu promenu kako bi podstakao ne samo novinske publikacije, već i pojedince da pišu manje postove na samom web sajtu. Na kraju krajeva, moraće da dodaju kontekst URL adresi koju dele kako bi naveli čitaoce da kliknu na glavnu sliku. Musk ohrabruje korisnike da postavljaju dugačke komade direktno na platformu i omogućava Blue pretplatnicima da napišu čak 25.000 znakova u jednoj objavi.

Izvor: Engadget

PC Press Studio


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.