WWE 2K24 izlazi u martu

0
69
wwe-2k24-izlazi-u-martu

2K Games je nedavno otkrio najnoviji dodatak WWE 2K serijalu, WWE 2K24, zajedno sa uzbudljivim debi trejlerom. Očekuje se da će igra imati isti nivo grafike i funkcija na PC-u i konzolama trenutne generacije, slično sa poslednja dva naslova serije.

WWE 2K24 će doneti novi i poboljšani gejmplej, uključujući četiri nova tipa meča: Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match i Gauntlet Match. Pored toga, režim Backstage Brawl će sada podržavati četiri igrača i imati dodatne interaktivne elemente. Režim Royal Rumble će omogućiti osam online učesnika da se uključe u online borbe sa 30 superzvezda.

Igrači mogu takođe očekivati razne nadogradnje igranja, uključujući Super Finishers, mini-igru Trading Blows i skok sa vrha konopca na grupu protivnika van ringa. Borbe za dvostruke titule, novi Paybacks i novi tipovi oružja kao što su kante za smeće, gitare i mikrofoni će takođe biti dostupni. Pored toga, igrači će takođe moći da bacaju oružje na druge rvače.

Igra će biti izdata 8. marta za PlayStation 4 i 5, Xbox Series X|S i One, i PC (Steam). Oni koji je prednaruče će dobiti paket Nightmare family, ali digitalne prednarudžbine će dobiti standardno izdanje WWE 2K23 kao bonus. Izdanja Forty Years of Wrestlemania i deluxe će uključivati sezonski pass (5 DLC-a), više sadržaja (prvo dolazi sa paketom Forty Years of WrestleMania), i pristup 3 dana ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More