WWE 2K Battlegrounds

0
247

Osvežavajuće, WWE 2K Battlegrounds zahteva nula prethodnih ulaganja niti u WWE 2K naslove koji su pre njega stigli, ili čak u sam sport. Dizajniran kao mnogo prozračniji, arkadni stil koji stoji u oštroj suprotnosti sa simulacionim zamkama WWE 2K igara, WWE 2K Battlegrounds lako dostupni režimi i kontrole za više igrača čine ga odličnim izborom za ležernu igru i kada imate gomilu prijatelјa stisnutih oko vašeg PS4 ili PS4 Pro.

Ležerna i manje ozbilјna priroda WWE 2K Battlegrounds ogleda se i u svakom aspektu njegove prezentacije. Od preteranih proporcija samih rvača pri čemu mogu da se pohvale neobično velikim glavama, rukama i nogama, do ulaza za super zvezde zbog kojih izlaze iz kutije/kovčega/sanduka i više u plјusku vatrometa, jasno je da je WWE 2K Battlegrounds namenjen da bude prihvaćen direktno.

Još jedan lep mali dodir je kako se otklјučavaju dodatni rvači. Dobijeni bilo premium valutom koja se plaća stvarnim novcem ili putem Battleground Bucks-a koji mogu da se zarade u igri, ovi novi likovi izbacuju blister pakete akcijskih figura na način koji je cool i odmah šarmantan. Znamo da je to mala stvar u velikoj šemi stvari, ali zaista dodaje sveukupnoj glasno zabavnoj audiovizuelnoj prezentaciji koju WWE 2K Battlegrounds ima.

Ta razigrana, laka srdačnost proširuje se i na druge aspekte igre, uklјučujući glavnu kampanju WWE 2K Battlegrounds. Govoreno iz perspektive Paul Heyman-a i Stone Cold Steve Austin-a, dve legendarne ličnosti iz industrije se provlače širom sveta kako bi otkrile neiskorišćeni talenat za novu WWE Battlegrounds ligu.

GamePlayRazvijajući se kao serija stranica i okvira stripova, WWE 2K Battlegrounds kampanja je šalјiva i lako svarlјiva stvar kroz koju igrači dobijaju ukus svake od pet glavnih klasa dok se zapliću sa kompletnim spiskom WWE superzvezda na putu do konačnog obračuna u Wrestlemania-i. Pored toga, ova priča takođe nudi igračima mnoštvo mogućnosti koje mogu da se otklјučaju i valutu u igri za kupovinu novih rvača i nadogradnju posebnih talenata – pa hajde da razgovaramo o tome.

Iako je početni spisak superzvezda koje je moguće odabrati mali, zarađujući više Battleground Bucks kompletiranjem svega, od egzibicijskih modova do turnira, specialnih battleground mečeva i same kampanje, nedugo zatim ćete zaraditi dovolјno dolara da otklјučate koga god da vi želite da otklјučate. Kao takvo, dirinčenje koje morate da uradite u WWE 2K Battlegrounds uglavnom se dešava, a da to uglavnom ne shvatite, jer ste tako često nagrađivani za gotovo sve što radite.

Daleko je, ipak, najveći problem WWE 2K Battlegrounds taj što nema dovolјno dubine u njegovim osnovnim sistemima da pravilno zadovolјe one koji žele nešto malo više od furiozne petominutne sesije u ringu.

WWE 2K BattlegroundsGlavno, ovo se prvo primetno manifestuje u odabiru poteza koji su dostupni svakom igraču. Budući da postoji samo pet tipova široke klase za svakog rvača, visokoletača, kavgadžiju, svestranog, moćnog i tehničkog, zaista nema puno razlike između jednog rvača i drugog u tim kategorijama, pa je i raznolikost poteza kao rezultat toga znatno smanjena.

I tu počinjete da shvatate da WWE 2K Battlegrounds nije neka vrsta punopravnog nastavka WWE All-Stars. Svakako, može da se pohvali sličnim izgledom, ali ima samo delić dubine. Postoji daleko manje potencijalnih poteza po liku, premalo različitih poteza u celini i sistem kontriranja koji zauzima samo jednu interakciju duboko – što je pomalo razočaravajuće s obzirom da biste u WWE All-Stars mogli da stvorite neke epske kontra-lance. Eto, ipak, kad se jednom suprotstavite nekome – to je to; ne dobijaju povratak.

Postoji malo sofisticiranosti u raznim veštinama koje mogu da postanu dostupne svakom liku, poput pružanja dodatne štete, dodatne odbrane ili mogućnosti lečenja tokom vremena, WWE 2K Battlegrounds se i dalјe oseća previše pojednostavlјeno.

WWE 2K BattlegroundsJoš jedan od suviše osnovnih aspekata WWE 2K Battlegrounds je stvaranje likova. Imate tako očajno ograničen broj tipova likova, delova tela i poteza da biste prilagodili vaš lik onom kao što je stvarno rvanje, oni ne mogu a da se ne osećaju plitko i repetitivnije nego što bi to inače učinili. Nemojte da nas pogrešno shvatite, za one lјude koji ne nameravaju da ulože značajno vreme u WWE 2K Battlegrounds (a to takođe uklјučuje nas u dane kada nam treba samo nešto brzo i zabavno što neće oporezovati ono što je ostalo od našeg žele mozga), igra pogađa mesto sa nepogrešivom tačnošću.

Vizuelni efekti i zvuk su glasni, potezi su prekomerni (niste živi dok ne vidite da je jedan rvač bacio drugog još šezdeset stopa u vazduh pre nego što ga je spustio na zemlјu razbijačem kostiju lomilicom za vrat), a onda postoje opasnosti po životnu sredinu koje mogu da se iskoristite, poput hiper uzbuđenih koza, povišenih automobila koji mogu da se bace na protivnike i halaplјivih aligatora koji mogu masovno da oštete neprijatelјske superzvezde. Oh, a takođe možete i da zgužvate prsten u pravom stilu Brock Lesnar vs Big Show.

Takođe mora posebno da se pomenu komentari. Uz Jerry „The King“ Lawler-a i sada nastajućeg Mauro Ranallo-a koji pružaju komentarske dužnosti, WWE 2K Battlegrounds imaju pravu energiju kojom su uspeli da postignu nejasne, mutne i ponavlјajuće komentarske staze u WWE 2K igrama.

Zatim postoji mala šačica grešaka koje trenutno muče igru. Iako je jedno posmatranje problematičnog backcracker pokreta, jednostavno nemogućnost izvođenja poteza (u ovom slučaju hvatanje u pokretu) sasvim je nešto drugo. Pored toga, dva puta smo tokom igre imali pad – tako da, nije baš idealno.

WWE 2K Battlegrounds je tada vrlo specifična vrsta igre za vrlo specifičan način razmišlјanja. Izgrađen u potpunosti za trenutno zadovolјstvo i po povolјnoj ceni, WWE 2K Battlegrounds dobro razume njegovu ulogu i izvodi je blizu savršenstva. Prava je sramota što igra nije samo malo dublјa nego što jeste, ne samo zato što bi to omogućilo WWE 2K Battlegrounds-u da proširi njegovu privlačnost malo dalјe nego što to trenutno čini.

Daleko manje natrpano od glavne WWE 2K serije i dizajnirano za brze nizove zabave sa prijatelјima, nedostatak dubine i tehnički problemi WWE 2K Battlegrounds nažalost potkopavaju njegovu energičnu audiovizuelnu prezentaciju. Teško da je nastavak WWE All-Stars-a koji smo toliko želeli, WWE 2K Battlegrounds jednostavno je mogao da bude mnogo više – ali jednostavno… nije.

WWE 2K Battlegrounds was last modified: 18 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post WWE 2K Battlegrounds appeared first on ITNetwork.

Original Article