Wrath of the Lich King Classic izlazi u septembru

0
45

U vreme kada je The Burning Crusade dolazio u WoW Classic, rana reklama je otkrila datum izlaska. Slična situacija se sada dogodila sa Wrath of the Lich King, koji je izgleda spreman za lansiranje u septembru.

World of Warcraft timovi su veoma zauzeti ove godine. Ne samo da dobijamo sledeću veliku WoW ekspanziju, Dragonflight, tokom praznične sezone, već fanovi WoW Classic-a dobijaju i ekspanziju Wrath of the Lich King. Kako je izvestio WoWHead, slika koja je juče postavljena na sajtu WoW Classic pokazala je sledeće: „Kralj Lič se vraća 26. septembra 2022.“.

Slika je kasnije uklonjena sa sajta zbog činjenice da još nije trebalo da bude javna. S obzirom na curenje, možemo očekivati zvaničnu najavu od Blizzarda vrlo brzo koja će dati potvrdu datuma izlaska.

Kada se osvrnu na „zlatno doba“ WoW-a, mnogi fanovi imaju različite odgovore. Neki više vole osnovnu igru vanile, drugi su se sećali tokom The Burning Crusade, a za još jedan dobar deo igrača, Wrath of the Lich King je bila najbolja ekspanzija. Pošto WoW Classic sada pokriva sva tri ta vremenska perioda, mogli bismo videti da Blizzard pravi pauzu od proširenja Classic na neko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Wrath of the Lich King Classic izlazi u septembru appeared first on PLAY!.

Original Article