WoW igrači razočarani novim Azerothian Archives dodatkom

0
65
wow-igraci-razocarani-novim-azerothian-archives-dodatkom

Nikome se ne dopada nova archeology mehanika.

World of Warcraft Dragonflight patch 10.2.5 je izašao pre manje od 24 sata, a već je postao meta oštrih kritika igrača, koji su izjavili da je novi sadržaj u igri ”apsolutno smeće”.

Patch je doneo nekoliko quality-of-life poboljšanja, uključujući Follower Dungeons i potpuno novi deo priče smešten u Worgen gradu Gilneas. Međutim, izgleda da se novi dodatak, Azerothian Archives, gotovo nikome ne dopada.

Azerothian Archives je suštinski nova archeology mehanika, primarno vezana za Dragon Isles. U potrazi za izgubljenim blagom ”ostrva zmajeva”, igrači moraju da koriste elementale, ali postoji jedna caka – da bi elementali ”radili na iskopinama”, morate da ih održavate u životu interakcijom sa raznim objektima i totemima oko nalazišta. Na primer, fire elementalu su potrebni vatra i voda.

Iako ideja u teoriji zvuči zanimljivo, većina igrača se složila da je izvedba izuzetno loša, rekavši da je nepotrebno zakomplikovana i da je stara archeology mehanika mnogo zabavnija.

Jedan od glavnih razloga za ove kritike su bagovi koji kvare iskustvo i zbog kojih je quest The Body on the Banks praktično neizvodljiv.

Azerothian Archives nas nije nimalo impresionirao, i nadamo se da će Blizzard brzo ispraviti sve bagove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More