World of Warships: Legends Early Access na konzolama od 16. aprila!

World of Warships: Legends se polako sprema za izlazak na PlayStation®4 i Xbox One konzole, a Wargaming nam je najavio značajne datume koje smo već upisali u svoj kalendar. Naime, od 22. do 24 marta igači će dobiti priliku da se otisnu ka pučini u poslednjoj turi beta testiranja, nakon čega će nam doći i Founder’s Pack sa ekskluzivnim nagradama u ovoj igri.

Preko 200.000 bitki je održano tokom prethodnog vikenda i otvorenog beta testiranja, a Wargaming i igrači se spremaju za novo obaranje rekorda. Naime, igrači koji se registruju na wowslegends.com će imati šansu da učestvuju u poslednjem beta vikendu od 22. do 24. marta. Poslednja verzija igre će izbaciti i nov sadržaj kao što su Britanci, 14 dodatnih brodova, dodati svetlosni efekti, kao i podršku za ruski i francuski jezik.

WG WoWSL Screenshots Action XBOX UI 04 1920x1080 1024x576 World of Warships: Legends Early Access na konzolama od 16. aprila!

Registracija na zvaničnom World of Warships: Legends sajtu će takođe nagraditi igrače sa nagradama kao što su busteri, Premium Currency i mnoge druge džidža-bidže.

Naon toga napokon stiže i Early Access! Nakon završetka beta vikenda, specijalni Founder’s Packs će moći da se nađu na PlayStation Store-u i Microsoft Store-u. The World of Warships: Legends Premium, Deluxe, i Ultimate paketi nude sadržaj koji će vas bolje pripremiti za izlazak igre sa do dva meseca Premium-a i četiri retka, moćna broda. Ali uskoro ćemo saznati i tačan sadržaj ovih paketa…

Za taj 16. april i početak Early Access faze igrače će čekati nov sadržaj koji će uključivati pet novih mapa u kojima ćemo uživati uz HDR podršku za PlayStation®4 i Xbox One X. Tu je i Full4K podrška za PlayStation®4 Pro i Xbox One X konzole koja nam stiže na leto.

WoWSL Illustration Turn The Tide 5721x3000.psb  1024x537 World of Warships: Legends Early Access na konzolama od 16. aprila!

World of Warships: Legends je iz početka pravljen specijalno za konzole kako bi maksimalno iskoritili kapacitete konzole poslednjih generacija. Sa bržim i uzbudljivijim borbama, više opcija i ekskluzivnog sadržaja za konzole, ovo iskustvo će biti jedinstveno za PS4 i Xbox One vlasnike…

Original Article