World of Warcraft dobija podršku za kontrolere sa Shadowlands ekspanzijom

0
29

Dok se polako pripremamo za dolazak najnovije ekspanzije koja će osvežiti ponudu sadržaja u World of Warcraft, otkriveno je da igrači dobijaju opciju za nešto drugačije igranje.

O dolasku podrške za kontrolere, čime bi se ponuda sa tastature i miša dodatno proširila, govorilo se već ranije, doduše u vidu glasina, ali je to sada i zvanično potvrđeno od strane vodećeg developera Hazzikostasa.

On je u zvaničnom intervjuu za portal Gamespot otkrio da podrška za kontrolere ne dolazi u direktnom obliku, već u tako što će se igračima pružiti pristup da to sami omoguće, i to prvenstveno za adaptinve kontrolere od kojih najviše benefita imaju igrači sa specijalnim potrebama.

To znači da će igrači morati sami da se pomuče kako bi omogućili da kontrolerom igraju WoW, što iz Blizzarda nisu želeli, tako da se svako mora snaći kako ume ako želi nešto drugačiji način igranja

U ovom intervjuu je navedeno i da to ne znači da će se World of Warcraft konačno pojaviti na konzolama, ali taj iskaz se možda i promeni do kraja godine, pošto je na sajtu odbora za regulaciju sadržaja u Brazilu otkrivena verzija Shadowlands ekspanzije za PC i Xbox Series X.

Shadowlands ekspanzija bi se trebala pojaviti do kraja godine.

Not sure if this is an error, but World of Warcraft: Shadowlands was rated in Brazil today for Xbox Series X + PC. https://t.co/PVcoSIn1ii@Blizzard_Ent @Warcraft Can you provide some insight? pic.twitter.com/h1n1lLUXIY

— Gematsu (@gematsucom) July 27, 2020

The post World of Warcraft dobija podršku za kontrolere sa Shadowlands ekspanzijom appeared first on PLAY!.

Original Article