World of Warcraft Classic je dobio svoj datum izlaska

Blizzard je i ove godine odlučio da se posveti WoW igračima i da im pruži nezaboravno iskustvo kroz klasičan WoW.

Kako saznajemo, ovu igru možemo da očekujemo krajem avgusta tj 26. ili 27. što će zavisiti od teritorije na kojoj se nalaze igrači. PC igrači ovoga puta dobijaju malu prednost, a to je da uz pretplatu dobijaju do tri lika koje mogu koristiti za istraživanje Azerotha u njegovom pravom stanju, koje je bilo pre kataklizme.

Za sve one koji igraju WoW već duže vreme, World of Warcraft Classic će biti besplatan, a ono što su pogodnosti u ovoj situaciji su upravo mogućnosti pristupanju svim originalnim sadržajima igre, gde spadaju zadaci (kvestovi) i sve ostalo što igra pruža. Zbog promene same igre kroz vreme, dosta kvestova i drugog sadržaja je obrisano iz sadašnje igre. Ono što će im pružiti ova igra je upravo povratak na onaj stari World of Warcraft koji su svi znali i voleli, onakav kakav su ga svi zamišljali.

Ono što će ova igra svakako pružiti svojim dugoročnim igračima, jeste zabava kao i razne aktivnosti, dok svima onima koji tek počinju ovu misiju igranja, biće pruženo potpuno iskustvo koje su propustili od kako je igra nastala.

WoW testu će moći da pristupe samo određeni igrači i on će biti 22. i 23. maja, 19. i 20. juna, ali i 18. i 19. jula!

Za sve najvernije fanove, Blizzard je pripremio još jedno iznenađenje! Naime, povodom proslave petnaestogodišnjice WOW zajednice, u oktobru nas očekuje novi kolektor!

Sadržaj:

– Ragnaros figuru preko 25 cm visine
– Bedž sa motivom glave Onyxia
– Veliki mouse pad sa mapom Azerotha
– Posebne slike sa finim ilustracijama iz igre, pogodne za uramljivanje
– 30 dana game time
– Alabaster mountvove – Alabaster Stormtalon (Alliance) i Alabaster Thunderwing (Horde).

Preorderuj World of Warcraft – 15th Anniversary Collectors Edition!

Članak World of Warcraft Classic je dobio svoj datum izlaska se pojavljuje prvo na Game Centar | Video Games – prodavnica igrica.

Original Article