Wolverine igra će izaći godinu dana nakon Spider-Man 2

0
51
wolverine-igra-ce-izaci-godinu-dana-nakon-spider-man-2

Insomniac je bio veoma zauzet otkako se zvanično pridružio Soniju pre nekoliko godina. Do sada je kompanija isporučila ekspanziju za Spider-Man iz 2018, novu Rachet & Clank igru i na putu je da objavi Spider-Man 2 kasnije ove godine. Kako se ispostavilo, Insomniacov drugi Marvel projekat, Wolverine, možda nije previše zaostao.

Insomniac je otkrio vrlo malo o svojim planovima za Wolverine. Međutim, prema insajderu Džefu Grubu, studio cilja na izdanje 2024. godine, a takođe je podeljeno nekoliko drugih detalja o igri.

Wolverine će se odigravati pre nego što se lik pridruži X-Men grupi. Takođe se tvrdi da će igra imati otvorene oblasti mape, ali ne i otvoreni svet koji se može u potpunosti istražiti kao što smo videli u Spider-Man igrama.

Takođe se sugeriše da Insomniac možda gradi sopstveni mali zajednički univerzum, iako ne očekujemo da ćemo videti heroje Spider-Man i Wolverine kako se direktno ukrštaju, možda će biti gostujućih događaja za oba heroja u njihovim igrama. Vredi napomenuti da iako bi ovo moglo biti tačno, Insomniac je ranije izjavio da neće pokušavati da imitira MCU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More