Wo Long: Fallen Dynasty je najuspešnija igra za Team Ninja i Koei Tecmo

0
42
wo-long:-fallen-dynasty-je-najuspesnija-igra-za-team-ninja-i-koei-tecmo

Team Ninja je napravio brend od sebe u poslednjih pola decenije ili tako stvarajući hardkor i mehanički zanimljive Souls-like naslove koje su prožete sopstvenim jedinstvenim osobinama– stvarajući igre koje stoje po sopstvenim uslovima. Najnovija igra iz studija Wo Long: Fallen Dynasty se pokazuje kao jedna od najuspešnijih do sada, probijajući rekorde po broju istovremenih korisnika na Steamu.

Wo Long: Fallen Dynasty je objavljen 3. marta na dobrodošlicu od strane fanova i kritičara, uzimajući ono što je funkcionisalo iz Nioh serije i nadogradivši to. Primarna tačka spora dolazi od PC izdanja igre, koje uvodi gomilu problema specifičnih za platformu.

Uprkos ovim problemima, Wo Long: Fallen Dynasty se pokazuje kao uspešan, jer je igra prikupila najveći broj istovremenih igrača od 75.373 ljudi – novi rekord za izdavača Koei Tecmo.

Ova cifra je još impresivnija u poređenju sa drugim igrama Team Ninja, s tim što je Nioh 2 imao najviše 41.273 igrača, a prvi Nioh je imao čak niži maksimum od samo 10.588 istovremenih igrača.

Čini se da Team Ninja napreduje iz igre u igru, i sve dok su u stanju da reše probleme sa računarom sa kojima se igrači trenutno susreću, izgleda da će Wo Long biti njihova najveća igra do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More