Witch Queen DLC za Destiny 2 pomeren u 2022. godinu

0
65

Raspored izdavanja novog sadržaja za Destiny 2 je morao biti izmenjen, tako da će period čekanja između Beyond Light i Witch Queen ekspanzija biti nešto duži.

Tokom prošlog leta je Bungie predstavio ambiciozni plan sa fokusom na godišnje dodavanje ekspanzija za Destiny 2, ali to ipak neće biti moguće učiniti. Developer je tešku odluku doveo kako bi sačuvao zdravllje svog tima, a dosta problema je dovela i pandemija korona virusa, te primoranost na rad od kuće.

Stoga, Witch Queen ekspanzija neće izaći ove godine, već se pomera za početak 2022. godine. Uz ovu vesti stiglo je i objašnjenje da je nadolazeća ekpanzija može biti ambicioznija nego što je planirano, kao i da će nakon Lightfall ekspanzije(koja prati Witch Queen) biti realizovano dodatno poglavlje koje će na pravi način privesti kraju “prvu Destiny sagu”.

Do izlaska Witch Queen ekspanzije u 2022. godini će biti novog sadržaja u manjem obimu, a ovo odlaganje je možda i dobro kako bi igrači prešli sav sadržaj koji se nalazi u ponudi.

The post Witch Queen DLC za Destiny 2 pomeren u 2022. godinu appeared first on PLAY!.

Original Article