Winter Soldier dolazi u Marvel’s Avengers

0
40

Dok je problematika oko Marvel’s Avengers. izdavača Square Enix, odavno došla i nestala, tim u Crystal Dynamics-u polako ali sigurno poboljšava igru dodatnim likovima, misijama i sa još mnogo toga. Nakon uključivanja Džejn Foster – zvane The Mighty Thor – sada je zvanično objavljen sledeći lik koji se dodaje.

Iako su ranije postojale glasine koje su tvrdile da će She-Hulk biti sledeći lik koji će biti dodat u Marvel’s Avengers, to će u stvari biti Bucky Barnes (Winter Soldier), a tim najavljuje:

„Skot Porter se pridružuje našoj proširenoj ekipi Avengersa kao Capov stari pomoćnik: “Bucky” Barns, Winter Soldier, koji je pobegao iz zatočeništva i ponovo se pridružio svom prijatelju i saveznicima.

Razgovarajući o gejmpleju lika i tome kako će se razlikovati od već postojećih likova, tim je rekao „Proizvod sovjetskog naučnog programa, Zimski vojnik se izrodio kao obučeni ubica. On na spisak dodaje heroja skoro čisto fokusiranog na napad i fokusiranog na nanošenje štete svojim neprijateljima na različite načine. Igrači će pronaći više različitih konstrukcija i stilova igre koji će otelotvoriti tu fantaziju karaktera, od umešnog vojnika u sukobima na daljinu, do stručnog borca prsa u prsa, do smrtonosnog super-vojnika.”

Čini se da će Winter Soldier biti sopstveni jedinstveni lik, za razliku od nekih prethodnih dodataka, sa timom koji tvrdi da „Iako se odjeci Bakijevih prošlih partnera za obuku kao što su Captain America i Black Widow mogu videti u nekim od njegovih poteza, on učinio ih svojim i kombinovao ih sa veštinama koje proizilaze iz njegove indoktrinacije Zimskog vojnika i njegovih kibernetičkih poboljšanja. Igrači će pronaći sve nove animacije, novo potpuno stablo veština i svoje herojske sposobnosti kada uđu u misiju kao Winter Soldier.”

Ovaj heroj će se pridružiti u Marvel’s Avengers 29. novembra i uključiće niz herojskih misija „u kojima će mu Avengersi pomoći da zauvek povrati poverenje u svoju sposobnost i da se nosi sa traumom koju su mu naneli njegovi otmičari.

Dok za neke, fraza „bolje ikad nego nikad“ ne važi, za druge je dodavanje novog lika dobrodošlo – polako ali sigurno se poboljšava spisak heroja i relativni nedostatak sadržaja nakon igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Winter Soldier dolazi u Marvel’s Avengers appeared first on PLAY!.

Original Article