Windows 12 stiže već 2024. godine?

0
78

Pre Windows 10, Microsoft bi izdavao novu verziju Windows-a otprilike svake tri do četiri godine. Čini se da će se, nakon Windows 11, Microsoft vratiti ovom ritmu izdavanja, što znači da ćemo Windows 12 videti već 2024. godine

Kako je izvestio Windows Central, Microsoft ponovo protresa svoju Windows diviziju kako bi se vratio na trogodišnje cikluse izdavanja novih verzija Windows-a. Rečeno je da Microsoft već ima planove za Windows 12, koji bi trebalo da bude objavljen 2024. godine.

Ovo je takođe donelo neke promene u planiranim ažuriranjima za Windows 11. Iako je Microsoft prvobitno planirao da nastavi sa obezbeđivanjem dva velika ažuriranja godišnje, baš kao što je to uradio sa Windows 10, kompanija sada želi da povremeno uvodi nove funkcije. Dobićemo veliko ažuriranje za Windows 11 pre kraja 2022. godine, a zatim, kako The Verge ističe, Microsoft će tada uvesti nove funkcije kad god budu spremne do 2023. godine, umesto da dobija mnoge funkcije upakovane u jedno veliko ažuriranje .

Microsoft nije javno potvrdio svoju mapu puta za Windows, ali trebalo bi da dobijemo neke zvanične vesti vezane za Windows uskoro kada se ažuriranje 22H2 za Windows 11 približi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Windows 12 stiže već 2024. godine? appeared first on PLAY!.

Original Article