Windows 11 će konačno omogućiti pristup fajlovima sa vašeg telefona putem File Explorera

0
40
windows-11-ce-konacno-omoguciti-pristup-fajlovima-sa-vaseg-telefona-putem-file-explorera

PCPress.rs Image

Ako ste želeli da prebacite fajlove sa telefona na Windows 11, možda ste bili pomalo razočarani što to nije tako jednostavno kao kod prethodnih verzija Windowsa.

PCPress.rs Image

Microsoft znatno olakšava prebacivanje fajlova između telefona i Windowsa 11

Na primer, prikazivanje telefona u File Explorer-u može biti prilično problematično. Srećom, izgleda da Microsoft rešava ovaj problem dodavanjem nove opcije u Windows 11 koja omogućava dodavanje mobilnog uređaja u File Explorer radi lakšeg prebacivanja fajlova.

Windows 11 dobija korisnu funkciju mobilnog File Explorera

Ovu vest je na internet preneo PhantomOfEarth na platformi X, koji odlično otkriva funkcije na kojima Microsoft radi i pokazuje nam šta je sledeće u planu za operativni sistem. Ovog puta, primetili su da je prethodno skrivena funkcija konačno dobila zvanični prekidač za omogućavanje te funkcije.

Nažalost, iz ove objave nema mnogo više informacija. Nismo sigurni kada će tačno funkcija biti dostupna, niti da li će proći kroz Dev i Beta grane pre nego što stigne u verziju za korisnike. Međutim, sigurno će biti veliki hit među korisnicima koji žele da prebacuju fajlove između telefona i Windowsa 11, a neki komentari na objavu nazivaju je najboljom funkcijom operativnog sistema do sada. U međuvremenu, zašto se ne biste povezali sa telefonom na Windowsu 11? Na primer, sada možete povezati svoj iPhone sa Windowsom 11 putem Phone Link-a i koristiti neke od korisnih funkcija koje dolaze uz to.

Izvor: Xda-developers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.