Windows 10 Prime Video nudi offline gledanje

0
136

Amazon je napokon omogućio preuzimanje i korištenje svoje Amazon Prime Video aplikacije korisnicima Windowsa 10. Jedna od najzanimljivijih značajki je mogućnost preuzimanja sadržaja za naknadno gledanje bez potrebe za stalnom internetskom vezom, što će se posebno dopasti onima koji puno putuju.

U settings izborniku aplikacija vam za preuzimanje sadržaja nudi tri postavke kvalitete: "Good," "Better" i "Best." Ukoliko odaberete najveću kvalitetu (best), morate računati s time da će vam jedan sat neke serije ili filma potrošiti oko 2,4 GB prostora na disku, a to također morate uzeti u obzir i zbog potrošnje podataka ukoliko nemate neku "flat" opciju interneta, posebice ako želite skidati sadržaje preko mobilne mreže.

Aplikacija se može koristiti i za filmove i serije koje ste kupili na Amazonu te se odnosi i na pretplatnike Movies Anywhere usluge.

Mada je aplikacija u Microsoftovom storeu ocijenjena s 4,5 zvjezdica, nije savršena, pa na primjer ne možete odabrati gdje će pohranjivati sadržaje koje preuzimate, a reprodukcija je limitirana na kvalitetu od 1080p.

Ukoliko želite isprobati aplikaciju čije je preuzimanje besplatno, kliknite na ovu poveznicu.

Original Article