Wild Hearts donosi probleme sa performansama na izlasku

0
48
wild-hearts-donosi-probleme-sa-performansama-na-izlasku

Wild Hearts, novi konkurent Monster Hunter serijalu koji je razvio Omega Force i objavio EA, ima pristojne kritike, pobravši visoke pohvale za svoju mehaniku gejmpleja i novi pogled na žanr. Međutim, igru ma izlasku takođe ometaju problemi sa performansama, nešto na čemu Omega Force već radi.

Po većini recenzija, Wild Hearts je dobra igra u svojoj srži, ali je sputana tehničkim problemima. Na strani računara, postoji problem sa procesorima koji uzrokuje loše performanse, a na konzolama igrači su nezadovoljni problemima sa grafikom i stabilnošću.

U postu na zvaničnom subredditu igre, developer igre Wild Hearts je objavio da Omega Force „kontinuirano radi na poboljšanju performansi i optimizaciji igre za širok spektar hardverskih specifikacija u budućim ažuriranjima“. Jedno od tih ažuriranja će doći na PC sledeće nedelje, posebno za rešavanje CPU problema, što bi zauzvrat trebalo da pomogne u poboljšanju performansi na čitavom nizu računara.

Igra će takođe dobiti DLSS i FSR podršku u budućnosti. Developer je u komentarima potvrdio da su zakrpe za konzole takođe u izradi, ali zbog procesa validacije, to je sporiji proces izdavanja ažuriranja u poređenju sa PC verzijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More