White Shark Legionnaire-X jeftina mehanička tipkovnica s hrvatskim rasporedom tipki i RGB osvjetljenjem

0
182

Stigla mi je nova tipkovnica, White Shark Legionnaire-X “gejmerska” tipkovnica pune veličine (ima numerički dio) s mehaničkim tipkama, pozadinskim RGB osvjetljenjem i hrvatskim rasporedom tipki (što je rijetkost za pronaći, pogotovo kod jeftinijih modela). I što je najbolje, možete ju naći po cijeni već od 350kn (https://www.nabava.net/search.php?q=LEGIONNAIRE-X).

Pogledajte moj kratak video o White Shark Legionnaire-X tipkovnici (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


White Shark Legionnaire-X ima tihe OUTEMU prekidače (crvene) koji nisu preglasni kao plavi prekidači, ali nisu baš ni tihi kao membranske tipke kod običnih tipkovnica. Ali dobro, ako želite mehaničku tipkovnicu, morate trpjeti malo glasnije tipke.

Osim hrvatskog rasporeda, White Shark Legionnaire-X je dostupna i sa srpskim, američkim i nordijskim rasporedom tipki.

Pozadinsko osvjetljenje je može raditi u 13 modova uključujući i stalno jednobojno osvjetljenje, ali i razna animirana, raznobojna. Jednobojno osvjetljenje je dostupno u 7 boja.

Kvaliteta izrade se čini vrlo dobra, gornja strana je metalna, a donja od dosta debele plastike. Tipkovnica ima dvije nožice na preklop na kojima je dosta debela guma za spriječavanje klizanja.

White Shark je brand kineskog SBOX-a, a čini se da u brandu sudjeluje hrvatska firma Šmit Electronic iz Kutine jer su oni vlasnici službene White Shark web stranice (https://whiteshark.gg/) koja je dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku, ai distributeri za RH.

Original Article