WhatsApp uvodi duže nazive grupe i opise na iOS beta: Sve što treba da znate

0
51
whatsapp-uvodi-duze-nazive-grupe-i-opise-na-ios-beta:-sve-sto-treba-da-znate

Top50 Glas publike


PCPress.rs Image

Broj karaktera naslova grupe je povećan na 100.

PCPress.rs Image

WhatsApp navodno uvodi duže naslove za grupe i opise na iOS beta

Beta korisnici sada mogu da izaberu duži opis grupe, do 2048 karaktera, pošto je prethodno ograničenje bilo 512 karaktera. Duži opisi grupa će pomoći administratorima grupe da sačuvaju dodatne informacije za opisivanje svojih grupa. Štaviše, broj karaktera za opis grupe je povećan na 100 da bi se administratorima pružila veća sloboda prilikom imenovanja svojih grupa. Mogućnost odabira dužeg naziva grupe i opisa dostupna je svim korisnicima nakon što instaliraju najnovije ažuriranje WhatsApp beta za iOS iz aplikacije TestFlight. WhatsApp, u svom najnovijem ažuriranju za iOS, uveo je mogućnost kreiranja personalizovanih avatara i njihovog korišćenja kao stikera i slika profila.

Neki korisnici su možda već mogli da konfigurišu avatar u prethodnom ažuriranju, ali to će sada biti dostupno još većem broju ljudi. Korisnici će morati da otvore podešavanja WhatsApp-a da bi otkrili da li je funkcija već omogućena za njihov nalog. Štaviše, u najnovijem ažuriranju, platforma za razmenu poruka uvela je mogućnost hands-free snimanja video zapisa, prevlačenjem nalevo unutar WhatsApp kamere. U izveštaju se pominje da platforma za razmenu poruka uvodi slične promene u teme grupe i opise na Android beta verziji. U međuvremenu, objavljeno je da platforma radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da pinuju poruke unutar četa i grupa.

Prošlog meseca je objavljeno da platforma za razmenu poruka radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu. Platforma planira da integriše novu ikonu podešavanja u zaglavlje alata za crtanje koja će omogućiti korisnicima da konfigurišu kvalitet bilo koje fotografije, pružajući im veću kontrolu nad kvalitetom fotografija koje šalju, posebno kada se fotografija šalje u njenom originalnom kvalitetu.

Izvor: Techlusive

eFakture


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.