WhatsApp – razgovarajte sa samim sobom

0
76
whatsapp-–-razgovarajte-sa-samim-sobom

Top50 Glas publike


PCPress.rs Image

WhatsApp će vam sada omogućiti da slobodno sebi šaljete poruke. Nova funkcija Message Yourself postepeno je bila dostupna korisnicima WhatsApp-a u poslednjih nekoliko meseci i pojavila se u napomenama o izdanju najnovijeg ažuriranja aplikacije ove nedelje. To nije Meta najnoviji izum veštačke inteligencije, već više digitalna beležnica koja vam omogućava da sebi šaljete brze beleške, podsetnike, veze i fotografije na više uređaja.

PCPress.rs Image

Ovu funkciju možete koristiti i za potpuni razgovor sa samim sobom.

Autor članka navodi da još uvek koristi Instapaper za deljenje veza na različitim uređajima jer je i dalje teško sinhronizovati veze na više uređaja – posebno ako koristite iPhone, ali posedujete Windows laptop. Microsoft je olakšao korišćenje Android uređaja sa Windows-om, ali Apple-ova funkcija Univerzalnog međuspremnika ograničena je na macOS uređaje.

Ne treba vam ni WhatsApp da biste razgovarali sa sobom. Mnogo drugih aplikacija uključuje sličnu funkciju, a Facebook Messenger i Instagram vam omogućavaju da sami sebi šaljete poruke. Ako koristite Slack ili Microsoft Teams na poslu, takođe možete sebi da šaljete poruke, a Signal ima funkciju Note to Self koja je veoma slična WhatsApp-u.

Najnovije beleške o iOS izdanju WhatsApp-a takođe pominju mogućnost prevlačenja slika, video zapisa i dokumenata iz aplikacija kao što su Safari, Fotografije i datoteke.

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.