WhatsApp radi na funkciji animiranih avatara

0
86
whatsapp-radi-na-funkciji-animiranih-avataraWhatsApp, popularna aplikacija za dopisivanje u vlasništvu Mete, spremna je da predstavi novu funkciju u svom nadolazećem ažuriranju. Prema informacijama sa WABetaInfo, najnovija beta verzija, 2.23.15.6, dostupna putem Google Play Beta programa, pruža nam uvid u ono što dolazi: animirane avatare.

Nedavno je WhatsApp uveo dve značajne nadogradnje za funkcionalnost avatara na iOS i Android platformama. Prvo unapređenje omogućava korisnicima automatsko kreiranje svojih avatarima jednostavnim fotografisanjem. Drugo unapređenje uključuje proširenje kolekcije dostupnih avatara korisnicima, koje se automatski uvodi onima koji postave svoje avatare u podešavanjima aplikacije. Ali to nije sve.

Nadograđujući ova poboljšanja, WhatsApp sada razvija animiranu verziju svoje kolekcije avatara, kako je otkriveno u najnovijem beta ažuriranju. Ovo ažuriranje obećava da će uneti dinamičan element u avatare, dodajući više života i ličnosti nalepnicama i poboljšavajući ukupno iskustvo komunikacije. Iako tačan datum objave još nije najavljen, animirani avatari već su funkcionalni i pružaju stabilno korisničko iskustvo.

Pored animiranih avatara, WhatsApp takođe radi na funkciji predlaganja nalepnica zasnovanih na emoji znakovima koji se koriste tokom razgovora, što korisnicima omogućava da otkriju i dele relevantne nalepnice na praktičniji način.

Pored ovih uzbudljivih razvoja, WhatsApp aktivno radi na nekoliko drugih funkcija kako bi poboljšao korisničko iskustvo. To uključuje unapređenje privatnosti sa funkcijom skrivanja broja telefona za zajednice, uvođenje praktične opcije filtriranja liste razgovora i implementaciju mogućnosti deljenja visokokvalitetnih video snimaka.

Read More