WhatsApp predstavlja AI chatbot u najnovijoj beta verziji

0
61
whatsapp-predstavlja-ai-chatbot-u-najnovijoj-beta-verzijiWhatsApp zaista podiže svoju igru integrisanjem veštačke inteligencije u svoju platformu kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Pre samo nekoliko nedelja testirali su AI-generisane stikere, a sada su uveli opciju AI čet-botova, koja je trenutno u fazi beta testiranja. Ovu uzbudljivu AI najavu su predstavili na Meta Connect 2023 konferenciji.

U najnovijem ažuriranju WhatsApp-a (verzija 2.23.24.26) dostupnom putem Google Play Beta programa, postoji sjajan novi prečac u kartici Razgovori. Možete ga pronaći kao dugme iznad ikone za novi razgovor. Ovaj prečac čini veoma jednostavnim ulazak u AI-pokretane razgovore bez potrebe da prolazite kroz svoju listu kontakata.

Ova promena ima za cilj da stvari učini glatkijim i praktičnijim za korisnike, štedeći im vreme i trud kada žele da učestvuju u AI-asistiranim razgovorima unutar aplikacije. Trenutno je ova funkcija dostupna odabranom broju beta testera, ali se očekuje da će uskoro biti dostupna širem auditorijumu.

Pored toga, WhatsApp radi i na drugim uzbudljivim beta funkcijama, poput tajnog koda za pristup zaključanim razgovorima i odvojene opcije profila koja pomaže korisnicima da razlikuju između svojih poslovnih i ličnih komunikacija. Ovi dodaci će učiniti WhatsApp još više prilagodljivim i korisnički orijentisanim u bliskoj budućnosti.

Read More