WhatsApp poruke koje se mogu uređivati

0
40
whatsapp-poruke-koje-se-mogu-uredjivati

PC Press Studio


PCPress.rs Image

Meta uvodi poruke koje se mogu uređivati na WhatsApp-u. Usluga za razmenu poruka je objavila novu funkciju preko svog bloga, iako je ova funkcija primećena u beta verzijama njenih aplikacija već nekoliko meseci. WhatsApp-ov blog napominje da je ova funkcija već počela da se primenjuje širom sveta i da će biti dostupna svim korisnicima „u narednim nedeljama“.

PCPress.rs Image

Funkciji pristupate dugim pritiskom na poruku koju želite da izmenite i izborom „izmeni“. Poruke se mogu uređivati do 15 minuta, tako da nećete moći da ispravite starije greške. Izmenjene poruke će prikazati malo „uređeno“ obaveštenje pored svoje vremenske oznake kako bi učesnici ćaskanja znali da su promenjene. To je vrlo sličan pristup onom koji je Apple koristio za iMessage kada je prošle godine dodao svoju verziju funkcije.

WhatsApp već dugo nudi korisnicima mogućnost brisanja poruka, tako da je tehnički već moguće ispraviti greške u kucanju brisanjem uvredljive poruke i ponovnim slanjem. Ali brisanje poruke zamenjuje je obaveštenjem „ova poruka je izbrisana“, što može izgledati neuredno. Jednostavno uređivanje poruke trebalo bi da bude mnogo urednije.

Lansiranje poruka koje se mogu uređivati dolazi tokom neobično napornog meseca za WhatsApp. Samo u ovom mesecu, objavila je novu aplikaciju za pametne satove Wear OS, predstavila nove opcije za ankete i natpise i najavila novu funkciju zaključanih razgovora.

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.