WhatsApp: korisnici od sada mogu da sakriju zaključane razgovore

0
71
whatsapp:-korisnici-od-sada-mogu-da-sakriju-zakljucane-razgovore

BIZIT 23

PCPress.rs Image

Ovaj pristup je dizajniran da poboljša privatnost zaključanih razgovora.

PCPress.rs Image

WhatsApp platforma za razmenu trenutnih poruka u vlasništvu Meta, radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da sakriju zaključane razgovore. Ova funkcija je trenutno u razvoju i očekuje se da će biti uključena u buduće ažuriranje aplikacije. Otkriće ove funkcije je napravljeno u ažuriranju WhatsApp beta za Andorid 2.23.22.9, koje je dostupno u Google Play prodavnici.

WhatsApp aktivno radi na poboljšanju privatnosti korisnika dozvoljavajući opciju skrivanja zaključanih ćaskanja sa liste za ćaskanje. Trenutno je ulazna tačka za pristup zaključanim četovima uvek vidljiva na listi za ćaskanje sve dok postoji bar jedan zaštićen razgovor. Ovo bi potencijalno moglo omogućiti svakome ko ima pristup telefonu da otkrije prisustvo zaključanih razgovora.

Sa novom funkcijom, korisnici će moći da sakriju ulaznu tačku, čineći listu zaključanih ćaskanja vidljivom tek nakon što unesu tajni kod u traku za pretragu.

Ova funkcija je posebno dragocena za korisnike koji se upuštaju u osetljive ili poverljive razgovore koje žele da sakriju od znatiželjnih očiju. Skrivajući ulaznu tačku u zaključane razgovore.

Pored ove funkcije za poboljšanje privatnosti WhatsApp takođe nudi mogućnost korišćenja više naloga na istom uređaju. Ovu funkciju je potvrdila Meta i trabalo bi da bude dostupna korisnicima Andoroida u narednim nedeljama i mesecima. To je zgodna opcija za korisnike telefona sa dve SIM kartice, koji su rasprostranjeni na tržištima poput Indije.

Sve u svemu, novi razvoj WhatsApp ima za cilj da korisnicima pruže veću kontrolu nad njihovim ćaskanjima i poboljšaju privatnost pružajući mogućnost da njihovi osetljivi razgovori ostanu poverljivi i zaštićeni.

Izvor: indiatvnews.com

PC Press Studio


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.