WhatsApp dobija novu korisnu funkciju

0
105

WhatsApp konstantno nadograđuje svoju platformu za komunikaciju novim opcijama i mogućnostima, a jedna od takvih funkcija koju pripremaju odnosi se i na – ankete.

Mogućnost anketa, odnosno glasanja između više mogućih odgovora na postavljena pitanja, već neko vreme imaju korisnici konkurentskih platformi poput Viber-a i Telegram-a. Prema informacijama sa stranice WABetaInfo, funkcija anketa na WhatsAppu tek je u ranoj fazi razvoja i još nije poznato kako će izgledati, ali zato znamo da će proći još neko vreme dok postane dostupna svim korisnicima.

Moći će da se koristi u grupnim razgovorima u kojima će biti veoma korisna pa će osobe koje učestvuju u njima moći jednostavno da odluče o npr. mestu na koje žele izađu u subotu uveče, filmu koji će gledati u bioskopu itd.

Iako nije reč o nekoj revolucionarnoj opciji koja bi oduševila milione korisnika poput npr. jednostavnog prebacivanja profila i komunikacije s iPhone-a na Android i obrnuto, svakako treba pohvaliti svaki novitet koji će poboljšati iskustvo upotrebe aplikacije.

WhatsApp dobija novu korisnu funkciju was last modified: 10 marta, 2022 by Zoran Ristic

The post WhatsApp dobija novu korisnu funkciju appeared first on ITNetwork.

Original Article