WhatsApp bi uskoro mogao da uvede opciju „Undo“ za oporavak izbrisanih poruka

0
28

WhatsApp će verovatno uvesti novu funkciju koja će poboljšati korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

Korisnici WhatsApp-a će imati nekoliko sekundi da koriste opciju „Undo“

Platforma za razmenu poruka u vlasništvu Meta radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da vrate izbrisane poruke u četu. Ova funkcija je navodno primećena u najnovijem Android beta izdanju WhatsApp-a. U slučaju da ste izbrisali važnu poruku iz razgovora, WhatsApp će omogućiti korisnicima da vrate taj tekst u četboksu. Trenutno ne postoji funkcija za iOS ili Android korisnike da to urade u aplikaciji. Ovo može biti korisno u situacijama kada izbrišete poruku samo za sebe umesto da je izbrišete za sve.

Prema snimku ekrana koji je podeljen u izveštaju, korisnici će videti opciju „Undo“ kada izbrišu poruku u okviru za čet. Međutim, ova opcija će se pojaviti samo nekoliko sekundi, baš kao što vidimo u Gmail-u nakon što izbrišemo imejl. Značajno je da će biti dostupna samo za neke beta testere, tako da ako želite da koristite ovu funkciju sada, možete otići u Play prodavnicu i ažurirati svoju aplikaciju. Postoji šansa da možda nećete videti ovu funkciju u početku, međutim, uskoro će biti dostupna za sve beta testere.

Pored toga, platforma za razmenu poruka takođe radi na funkciji koja će sakriti telefonski broj od nepoznatih korisnika. Ova funkcija se testira samo u Androidu. Za neupućene, WhatsApp je nedavno predstavio novu aplikaciju za korisnike Windows-a. Ova nova aplikacija omogućava korisnicima da pristupe WhatsApp-u na svojim ličnim računarima sa operativnim sistemom Windows na način koji je sličan onom koji su koristili za pristup platformi za razmenu poruka koristeći svoje pametne telefone.

Izvor: Bgr

The post WhatsApp bi uskoro mogao da uvede opciju „Undo“ za oporavak izbrisanih poruka first appeared on PC Press.Original Article