WhatsApp bi uskoro mogao da omogući korisnicima da šalju fotografije punog kvaliteta

0
58
whatsapp-bi-uskoro-mogao-da-omoguci-korisnicima-da-salju-fotografije-punog-kvaliteta

Top50 Glas publike


PCPress.rs Image

riča se da će ovo skoro ažuriranje imati „automatski“, „najbolji kvalitet“ i „uštedu podataka“ kao opcije za konfiguracije kvaliteta slike.

PCPress.rs Image

Nakon nedavnog ažuriranja Instagrama, sada je vreme za WhatsApps

Nažalost, trenutna opcija najboljeg kvaliteta ne dozvoljava korisnicima da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu, jer su samo manje komprimovane. Međutim, zahvaljujući nedavnoj beta verziji WhatsApp-a za Android, WhatsApp konačno radi na novoj funkciji koja će korisnicima omogućiti da šalju fotografije u njihovom originalnom kvalitetu! Nova funkcija je uključena u WhatsApp beta verziju za Android 2.23.2.11, ali je u razvoju i stoga još nije dostupna beta testerima. WABetaInfo je ovu funkciju pronašao kao novu postavku „Photo quality“ u zaglavlju alatke za crtanje.

Za razliku od ažuriranja koje je prethodno uvelo podesive konfiguracije kvaliteta korisnicima WhatsApp-a, ne pominje se da će se ova nova funkcija proširiti i na video zapise koji se šalju na platformi. U suprotnom, još uvek postoji rešenje koje omogućava korisnicima da izbegnu WhatsApp kompresiju svog sadržaja promenom ekstenzije datoteke da bi je poslali kao dokument, a ne kao sliku ili video.

Izvor: Techweez

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.