WhatsApp bi uskoro mogao da bolje poveže Android i iPhone

0
209


WhatsApp razvija potpuno nov način na koji će korisnici moći prebacivati razgovre sA iOS-a na Android, prenose WABetaInfo i 9to5Google. Funkcija bi mogla da popravi jedan od najvećih problema sa iPhone-om i Android-om – nemogućnost prebacivanja skladištenih razgovora između platformami. Detalji o razvoju funkcije u WhatsApp-ovom se softveru pojavljuju od aprila.
Slike koje je podelio WABetaInfo prikazuju opciju "Prebacite razgovore na Android" u najnovijoj verziji WhatsApp-a za iOS. Drugi snimak prikazuje ekran na kojem korisnike moli da ostave iPhone otključanim za vreme prenosa.
Većina dokaza, u svakom slučaju, pokazuje da Facebook radi na sistemu za prebacivanje razgovor-a sa iPhone-a na Android, iako postoje informacije da će se razviti softver za obrnuti prenos.
WhatsApp-ov novi alat za prebacivanje mogao bi da bude deo inicijative "Prebacite se na Android", svojevrsnog odgovora Apple-ovom softveru za prebacivanje sa Android-a na iOS pod imenom "Move to iOS".
Drugi izveštaji takođe nalažu da WhatsApp radi na razvoju podrške za rad na više uređaja odjednom, prebacivanju razgovora među brojevima, iako je nepoznato kada će ijedna od ovih funkcija postati dostupna.

Thank you @xdadevelopers for your recent discovery about the "Switch to Android" app, to migrate WhatsApp chat history from iOS to Android. 🤩
These screenshots show how the process works. This feature is under development and it will be available in a future update. https://t.co/FmZbXi33L2 pic.twitter.com/w7GiCUHSuS

— WABetaInfo (@WABetaInfo) July 28, 2021

IT vestiOriginal Article