WhatsApp-a za iOS dodaje sliku u slici

0
42
whatsapp-a-za-ios-dodaje-sliku-u-slici

Top50 Glas publike


PCPress.rs Image

WhatsApp je konačno počeo da uvodi režim slika u slici za video pozive na iOS-u. Funkcija, koju je WhatsApp prvi put počeo da testira prošle godine, trebalo bi da vam omogući da otvorite druge aplikacije tokom video poziva bez ikakvih smetnji.

PCPress.rs Image

Baš kao i režim slika u slici na FaceTime-u, WhatsApp će smanjiti vaš video poziv na mali prozor koji se nalazi na bilo kojoj aplikaciji na koju se prebacite. Ovo vam omogućava da učestvujete u pozivu dok čitate relevantan dokument, surfujete vebom ili možda čak igrate igru.

Možete dobiti pristup režimu slika u slici u najnovijem ažuriranju WhatsApp-a za iOS, ali ćete možda morati malo da sačekate da biste ga koristili. WhatsApp navodi da će ovu funkciju uvesti „u narednim nedeljama“, a isto važi i za pregršt drugih funkcija koje su uključene u ažuriranje.

Ovo uključuje mogućnost dodavanja natpisa prilikom slanja dokumenata, podršku za duže opise i teme za grupe i uvođenje personalizovanih avatara koje možete koristiti kao nalepnice i fotografije profila. Ranije ovog meseca, WhatsApp je takođe pokrenuo nove statusne funkcije koje vam omogućavaju da delite svoj status sa privatnom publikom, reagujete na nečiji status pomoću emodžija, snimate glasovne statuse i još mnogo toga.

Izvor: TheVerge

eFakture


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.