What Remains of Edith Finch je sledeća besplatna igra na Epic Store

Kompanija Epic nastavlja sa svojom agresivnom kampanjom kako bi privukla korisnike da se “naviknu” na njihov Epic Store, koji treba da predstavlja do sada najozbiljniju konkurenciju Steamu.

Pored izuzetno povoljnih uslova developerima koji distribuiraju igre na njihovoj platformi i nekih ekskluziva, ključni deo strategije je i poklanjanje 24 besplatnih igara u periodu od godinu dana.

Do sada su nas već počastili sa dva odlična naslova, Subnautica i Super Meat Boy, a od 10. pa do 25. januara, na meniju za besplatno zadržavanje je jedan vrhunski naslov iz 2017. godine, What Remains of Edith Finch.

Ukoliko ste do sada već iskoristli ranije besplatne igre koje je Epic nudio, ili prosto imate Epic nalog zato što igrate Fornite, onda je dovoljno da u ovom periodu odete u Epic store i dodate igru besplatno na vaš nalog, i to je to, onda će ostati tu da je skinete i igrate kada god želite.

Moramo reći da je Epic krenuo baš ozbiljlno sa ponudom besplatnih igara, ali se mislimo da prosto i dalje, pored svih ideja i akcija kojima guraju Epic Store, da je prosto daleko od bilo kakvog ozbiljnog ugrožavanja čak i GOG-a, a kamoli Steama.

Original Article