WB Games potvrdio da je omanuo sa Suicide Squad: Kill the Justice League

0
76
wb-games-potvrdio-da-je-omanuo-sa-suicide-squad:-kill-the-justice-league

Iako je bilo malo neočekivane pomame za Suicide Squad: Kill the Justice League zahvaljujući nekim uspešnim testovima igranja, konačna igra je na kraju razočarala mnoge. Iako kampanja ima dobre trenutke pričanja priče i fantastične vizuale, na kraju je opterećena ‘live service’ elementima, koji utiču na sve, od opreme i nadogradnje do ponovljivih misija i napredovanja. Sada je WB potvrdio da Suicide Squad nije ispunio očekivanja prodaje.

U poslednjih nekoliko meseci, WB Games je jasno stavio do znanja da želi da se potpuno posveti live service formuli u nastojanju da ostvari više ponavljajućih prihoda u igrama zasnovanim na svojim najvećim franšizama. Suicide Squad, studija Rocksteady, nije bio planiran da bude prvi veliki pokušaj, ali je na kraju postao prvi veliki pokušaj izdavača i do sada su rezultati nezadovoljavajući.

Na Steamu, baza igrača igre je opala za preko 90 posto, sa više ljudi koji igraju starije Batman: Arkham Games nego najnovije izdanje koje je razvio Rocksteady.

Još uvek nemamo tačne brojeve prodaje za igru, ali je finansijski direktor WB Gamesa, Gunnar Wiedenfels, dao ažuriranje tokom nedavnog kvartalnog poziva kompanije za zaradu, navodeći da je Suicide Squad “ispod naših očekivanja”, dodajući da će to postaviti izdavača igara za “tešku godinu” u poređenju sa 2023.

WB Games je imao najprodavaniju igru 2023. godine u mnogim zemljama sa Hogwarts Legacy. Ovo sada, fijasko sa dobro poznatom franšizom će definitivno negativno uticati na pozadinska dešavanja unutar samog studija i izdavača WB Games.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More