WB Games Montreal navodno razvija Superman igru

0
60
wb-games-montreal-navodno-razvija-superman-igru

Gotham Knights je lansiran krajem oktobra uz osrednje kritike kritičara i obožavatelja. Imajući to u vidu, čini se da tim koji stoji iza igre – WB Games Montreal – već naporno radi na svojoj sledećoj tituli.

Prethodno, VGC je izvestio da je WB Games Montreal počeo da radi na svojoj sledećoj igri za Gotham Knights. Prema izveštaju, studio se udaljava od Betmena da bi umesto toga radio na igri o Supermenu. Iako još nemamo zvaničnu potvrdu takvog projekta od WB Games Montreal, novo ažuriranje je definitivno otkrilo da je tim počeo da radi na svojoj sledećoj igri.

Kako je otkrio Emopulse, Brajan Teberge, stariji producent u WB Games Montreal, ažurirao je svoj LinkedIn kako bi otkrio da od decembra 2022. tim radi na „nenajavljenom projektu“ bez otkrivanja drugih detalja (osim činjenice da će Theberge ponoviti svoju ulogu višeg producenta za ovaj naslov).

Vredi napomenuti da je još 2021. još jedan post na LinkedIn-u otkrio da jeWB Games Montreal radio na drugom projektu zajedno sa Gotham Knights-om, iako nije bilo poznato koliko je ovaj naslov daleko u razvoju. Pošto je Gotham Knights sada objavljen, čini se da se radi punom parom na ovom sledećem projektu – šta god da je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More