Watch Dogs: Legion – Bloodline

0
539

Watch Dogs: Legion-ovo proceduralno generisana grupa hakera izvela je nešto jedinstveno pri lansiranju, ali zapravo nije napravila za privlačne protagoniste. Bilo je zabavno istraživati različite skupove sposobnosti, ali misije širom Londona nikada se nisu osećale kao da su nešto više od beskrajnih sporednih aktivnosti izuzetih iz još jedne avanture otvorenog sveta. Izdavanje Watch Dogs: Legion – Bloodline dodaje fokus lika koji je glavnoj kampanji bio preko potreban uz pomoć osedelog Aiden Pearce-a i Wrench-a iz Watch Dogs 2. Ne samo da igrači uvode ova dva ikonična lika u glavnu priču, već Bloodline predstavlјa 6-8-satnu prequel kampanju koja deluje kao nastavak koji su fanovi serijala čekali.

Podelivši njegovo vreme ravnopravno između Wrench-a i Aiden-a, Bloodline uspeva da poveže oba lika na stvaran način, poštujući divlјe različite igre iz kojih su potekli. Oba lika su takođe znatno ostarila od njihovog prvog pojavlјivanja, i to je glavni deo zadovolјavajuće naracije Bloodline-a, pomažući igračima da vide kako su odrasli.

BloodlineMožda je teško poverovati da bi igra u kojoj glumi Aiden Pearce mogla da vredi igranja 2021. godine, ali čini se da Bloodline u potpunosti razume pravu prirodu budnog čoveka koji je pocepao ulice Čikaga još 2014. Aiden se delimično uputio u London kako bi se ponovo povezao sa njegovim nećakom Jackson-om, sada 26-godišnjim pobunjenikom povezanim sa lokalnim otporom. Jackson se suprotstavlјa Aiden-u kada se sretnu, čineći ga da se konačno prikloni njegovom životu do tada kao egoistični antijunak koji ide protiv sveta radi njegovih sebičnih cilјeva. Oseća se kao jednaki delovi referenduma i iskuplјenja za Aiden-ovu avanturu, i uprkos svemu, Bloodline uspeva u tom cilјu.

BloodlineIgrači koji nisu zainteresovani za kontinuirano održavanje Watch Dog franšize otkriće da se sam način igre nije mnogo promenio u odnosu na glavnu kampanju Legion-a. I Wrench i Aiden su izmišlјeni likovi u poređenju sa prosečnim građaninom Londona, što čini hakovanje, šunjanje i pucanje malo prijatnijim. Postoji mnoštvo sporednih misija koje pružaju dodatne nadogradnje za likove, ali one definitivno nisu potrebne da se prođu kroz ono što je na kraju prilično lako u potrazi za pričama. Lokacije i neki likovi takođe se recikliraju iz glavne igre, iako postoji potpuno novi izvršni direktor koji će pobediti na tipičan Watch Dogs način.

BloodlineBloodline ne samo da uspeva da spoji tačke i isporuči zadovolјavajući karakterni luk za Aiden Pearce-a, već i glavnu kampanju spasava od osrednjosti jednostavnim ispuštanjem poznatog protagoniste čuvara pasa u priču. Snimanje jedinstvenog dijaloga u misiji za oba lika znači da se Legion odjednom oseća mnogo više kao pravi naslov u seriji. Još uvek postoje slučajevi u kojima će igračima trebati određena vrsta lika, ali većinu misija sada mogu da izvršavaju likovi sa izgrađenom prošlošću, a ne proceduralno generisani prolaznik.

Ova mala promena od anonimnosti do prepoznatlјivosti čini Watch Dogs: Legion – Bloodline vitalnim dodatkom. To je najbolјi sadržaj priče u seriji od glavne kampanje Watch Dogs 2 i efikasno iskuplјuje priču o originalnoj igri priznajući kognitivnu disonancu divlјanja Aiden Pearce-a kroz Čikago. Svako ko je uskočio u drugu igru verovatno neće mnogo izvući iz ovih otkrića, i još uvek verovatno nije dobra ideja provesti 40 sati sa vizijom hakera iz 2014. samo da bi igrao ovaj DLC, ali svako ko je bio sa Watch Dogs od početka ovde će naći mnogo toga da im se dopadne.

Watch Dogs: Legion – Bloodline was last modified: 22 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Watch Dogs: Legion – Bloodline appeared first on ITNetwork.

Original Article