Warhammer: Chaosbane Slayer Edition

0
319

Warhammer: Chaosbane je prvi put objavlјen za PS4 u maju 2019. godine i dobio je osrednju ocenu. Smatrali smo da je to sjajan uvod u svet Warhammer-a, bilo je zabavno igrati ga i imao je puno potencijala, ali mu je nedostajalo bilo kakve stvarne mogućnosti ponovnog igranja zbog nedostatka sadržaja. Takođe se osećalo da je glasovna gluma ne samo loše urađena, već je bila toliko loša da više nije mogla da se sluša i morali smo da isklјučimo glasove. Sada je, lansiranjem PlayStation 5, izdavač NACON (bivši Big Ben) imao svu prepravlјenu grafiku igre, povezao je sve DLC-ove koji su izašli i stavio ga je u prodavnicu kao Warhammer: Chaosbane Slayer Edition…

Warhammer: Chaosbane je vrhunski izometrički hack i slash dungeon koji podseća na stare škole Diablo seriju. Warhammer: Chaosbane Slayer Edition koristi sjajnu snagu PS5 SSD-a da vas brže uvede u te tamnice gotovo u potpunosti eliminišući učitavajuće ekrane. Igranje u 4K na PS5 je bilo besprekorno, sa nula mucanja, nula ispuštenih kadrova, a igra se nije usporavala bez obzira na to koliko vas negativaca odjednom napada – a ponekad mogu da budu i stotinu ili više. Grafika za igru takođe je napravila korak napred sa glatkim teksturama i detalјnim likovima, ali iskreno izometrična igra poput ove nije baš postavlјanje lestvice u tom području. Igra izgleda malo bolјe na PS5, ali ne po skokovima i granicama. Pobolјšana vremena učitavanja zaista su glavno pobolјšanje.

Chaosbane Slayer EditionJedna od glavnih žalbi koja je bila u prethodnoj recenziji na Warhammer: Chaosbane bila je nedostatak sadržaja. Iako ste mogli da provedete ogromnu količinu vremena u igri, mape su se ponavlјale i prekomerno koristile. Uz Warhammer: Chaosbane Slayer Edition, ne dobijate samo osnovnu igru, već i sve DLC-ove koji su za nju objavlјeni. Dva nova poglavlјa dodaju nove tamnice i sveže priče za igranje, kao i nove neprijatelјe koje treba da uništite i pronađete još oružja i oklopa. Takođe ćete dobiti novo stablo veština koje ide zajedno sa drvetom osnovne igre, dodajući ukupnu dubinu vaših likova. A kad smo već kod likova, DLC sadržaj dodaje lik Witch Hunter-a. Iako se glasovna gluma za igru nije mnogo popravila, ako je to ikako moguće, priče su barem zabavne za igranje.

Programeri Eko Softvare odradili su pristojan posao sa 4K grafikom i teksturama za Warhammer: Chaosbane Slayer Edition i još bolјi posao upotrebe moćnog PS5 SSD-a za gotovo potpuno uklanjanje vremena učitavanja. Putovanje između domaćeg zamka i mnogih tamnica koje su sada uklјučene u igru je neverovatno brzo i začas ćete hack-ovati i slash-ovati negativce iz Warhammer-a.

Warhammer: Chaosbane Slayer Edition was last modified: 3 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Warhammer: Chaosbane Slayer Edition appeared first on ITNetwork.

Original Article