Vođa studija Gearbox tizuje potencijalnu najavu Borderlands 3 na The Game Awards

Jedno je sigurno, a to je da je Borderlands 3 već dugi period u razvoju, ali do sada nismo dobili konkretnu objavu i trejler.

Više smo u prethodnim mesecima dobijali netačne informacije kada će igra biti najavljena, kao za ovogodišnji E3, a sada nam sam vođa studija Gearbox daje i više nego suptilne tizere putem svog Twitter profila.

On je krajem novembra izbacio par tvitova u kojem je fokus bio upravo na broju tri, poput toga da ima tri sastanka u 3 sata, podatka da je prošlo tačno 333 dana ove godine, a tu je i objava da se javlja osećaj da e E3 ponavlja.

Ako nam Rendi Pičford govori ono što mislimo da radi, znači da nas očekuje najava Borderlands 3 na The Game Awards ceremoniji, koja je po velikim objavama igara postala pandan E3 sajmu, i na kojoj će biti predstavljeno i preko 10 do sada neobjavljenih naslova.

Feels like E3 all over again…

— Randy Pitchford (@DuvalMagic) November 30, 2018

Fun fact – Today is day number 334 (number of days that have elapsed in the year). Yesterday was 333. It’s really interesting how human minds take so much meaning in arbitrary numbering systems and coincidence. People will lose their minds when the calendar flips to year 3000.

— Randy Pitchford (@DuvalMagic) November 30, 2018

My To Do list today has just 3 things on it. But I also have 3 meetings scheduled before 3pm. Is the universe telling me something?

— Randy Pitchford (@DuvalMagic) November 29, 2018

Original Article