Vođa razvoja Overwatch 2 odgovorio na brojne negativne Steam recenzije

0
62
vodja-razvoja-overwatch-2-odgovorio-na-brojne-negativne-steam-recenzije

Direktor Overwatch 2 se obratio kritikama koje igra dobija na Steamu od kako je prošle nedelje objavljena na platformi.

Igra je lansirana na Steamu prošlog četvrtka i, u trenutku pisanja, je prešla 150.000 korisničkih recenzija, koje Steam kaže da su “Mostly Negative”.

Steam statistike kažu da je samo oko 9% korisničkih recenzija pozitivno, sa mnogim igračima koji koriste priliku da kritikuju free2play strukturu igre i njeno odbacivanje mnogo hvaljenih Hero misija.

U postu na Overwatch blogu, Aaron Keller je priznao odgovor i kaže da razume razloge iza toga.

“Takođe smo se prošle nedelje pojavili na Steamu, i, iako nije zabavno biti bombardovan kritikama, bilo je sjajno videti mnogo novih igrača kako prvi put uskaču u Overwatch 2”, napisao je Keller. “Naš cilj sa Overwatch 2 je bio da igru učinimo dostupnijom za više ljudi nego ikad pre.

“Mnoge recenzije spominju otkazivanje mnogo veće komponente PvE koja je najavljena 2019. godine kao jedan od njihovih glavnih razloga za nezadovoljstvo igrom. Razumem to. Ta najava je bila o ambicioznom projektu koji na kraju nismo mogli da isporučimo.

Nakon što je priznao da su Hero misije bile izvan sposobnosti tima, Keller je izjavio da plan ostaje da se igra nastavi poboljšavati u nadi da će fanovi biti osvojeni.

Overwatch 2 je prva od igara koje Blizzard Entertainment planira da objavi na Steamu. Igrači i dalje moraju da se povežu sa Battle.Net nalogom kako bi igrali igru, kao što je slučaj na svim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More