Vlasnik Blizzarda potvrdio da Diablo 4 ne stiže na Game Pass

0
91
vlasnik-blizzarda-potvrdio-da-diablo-4-ne-stize-na-game-pass

Online su se pojavile glasine da će se Diablo 4 pojaviti na Game Pass kao deo ovog pretplatničkog sistema, ali vlasnik Blizzard se oglasi na svom tviteru povodom ovoga. 

On je odgovorio na tvit koji je spominjao dostupnost Diabla 4 na Xbox Game Passu na Brazilskoj aplikaciji za plaćanje, a njegov odgovor je bio kratak i jasan:

This is not happening.

— Mike Ybarra (@Qwik) July 11, 2023

Ionako je on bio sasvim jasan, mnogi se pitaju da li će se Diablo 4 pojaviti ipak, ako Microsoftova akvizicija Activision Blizzard-a se realizuje.

Svet gejminga i zabave pomno prati ovu situaciju i njen krajnji ishod bi mogao mnogo toga da promeni u ovoj industriji. 

Mnogi Xbox vlasnici upravo čekaju na neke vesti i i dalje nisu kupili Diablo 4 jer se nadaju da će se pojaviti i stići na Game Pass. Ali, problem je kako kaže korisnik reddita P0PE_FOX, taj što mu igrica izgleda toliko dobro da verovatno neće izdržati da čeka. 

Dok ima i onih koji kažu da ne bi kupili Diablo 4, ali ako se pojavi na GamePass-u da će ga zasigurno igrati. 

Čak iako Microsoft kupi Activison Blizzard, nije jasno, niti poznato da li će Diablo ili Call of Duty biti objavljena na Game Pass-u. Tokom ovog FTC suđenja, Bobby Kotick, šef iz Acitivison Blizzarda je rekao danije fan činjenice da multi-game budu deo pretplatničkih seriva. 

Videćemo šta se još desiti, a i kad, jer se ovo suđenje poprilično razvuklo, a krajnjih ishod zanima sve koji su deo gejming zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More