Vlasnici iPhone-a dobijaju sjajno ažuriranje za Gmail koje ubrzava slanje emaila

0
148

Google je objavio ažuriranje za Gmail na iOS-u.

PCPress.rs Image

Gmail za iPhone je ažuriran sjajnom novom funkcijom

To je deo Google Workspace-a, koje donosi novi i poboljšani vidžet na početni ekran iPhone-a, omogućavajući vam da brzo pristupate, pišete i uređujete email. Ažuriranje, objavljeno 10. januara, ne pominje ažurirani vidžet, ali to samo doprinosi lepom iznenađenju. Vidžet prikazuje poslednja tri emaila i uključuje dugme za pisanje novih poruka – i svako ko ima iPhone ima pristup.

Novi vidžet se dodaje postojećem vidžetu, poznatom kao vidžet „Quick email actions“, koji uključuje dugme za pretragu, dugme za pisanje i broj nepročitanih poruka, ali zapravo ne prikazuje same emailove. Možete da dodate vidžet na početni ekran ili ekran Today. Veoma je intuitivan i čini Gmail klijenta mnogo korisnijim.

Vidžet je najavljen još u novembru 2021, ali se tek sada pokreće. Poslednji put kada je Google-u trebalo ovoliko dugo da uvede ažuriranje bilo je to za oznake privatnosti App Store-a, koje vam govore koliko podataka prikupljaju aplikacije.

Izvor: t3

The post Vlasnici iPhone-a dobijaju sjajno ažuriranje za Gmail koje ubrzava slanje emaila first appeared on PC Press.Original Article