Vivo X100 i X100 Pro se šire na globalno tržište

0
81
vivo-x100-i-x100-pro-se-sire-na-globalno-trziste

Summary

Vivo, kineski proizvođač pametnih telefona, proširuje dostupnost svojih najnovijih modela X100 i X100 Pro na azijska tržišta i Evropu. Ovi uređaji su prvobitno lansirani samo u Kini, ali sada će korisnici iz drugih regiona imati priliku da ih isprobaju. Glavna […]

Vivo X100 i X100 Pro se šire na globalno tržište

Vivo, kineski proizvođač pametnih telefona, proširuje dostupnost svojih najnovijih modela X100 i X100 Pro na azijska tržišta i Evropu. Ovi uređaji su prvobitno lansirani samo u Kini, ali sada će korisnici iz drugih regiona imati priliku da ih isprobaju.

Glavna karakteristika ovih uređaja je jednoinčni senzor kamere, koji se retko viđa na pametnim telefonima. Ovo donosi nekoliko prednosti, uključujući bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja i prirodan efekat bokeh-a u fotografijama.

Osim fantastičnih kamera, Vivo X100 i X100 Pro dolaze sa impresivnim specifikacijama. Oba modela koriste Mediatek Dimensity 9300 čipset, koji pruža snažne performanse i brzinu iako je Mediatek poznat po budžetskim čipovima. Takođe, ovi uređaji imaju velike količine RAM-a i prostora za skladištenje podataka, što će korisnicima omogućiti da bez problema koriste više aplikacija i čuvaju velike količine medija.

Tačne cene za ove modele još uvek nisu objavljene za sve regione, ali se očekuje da će Vivo X100 Pro biti dostupan po ceni od oko 937 evra. Datum izlaska još uvek nije zvanično potvrđen, ali očekuje se da će to biti u narednih nekoliko nedelja.

Ovi modeli će sigurno privući pažnju korisnika koji su zainteresovani za kvalitetne kamere i visoke performanse pametnih telefona. Vivo se ovim korakom pridružuje drugim proizvođačima koji nastoje da se izdvoje na tržištu i pruže inovativna rešenja korisnicima širom sveta.

FAQ

1. Šta je novo dostupno na azijskim tržištima i Evropi od strane Vivo proizvođača?

Vivo proizvođač pametnih telefona proširuje dostupnost svojih najnovijih modela X100 i X100 Pro na azijska tržišta i Evropu.

2. Koja je glavna karakteristika ovih uređaja?

Glavna karakteristika ovih uređaja je jednoinčni senzor kamere koji se retko viđa na pametnim telefonima.

3. Koje su prednosti tog senzora kamere?

Prednosti ovog senzora kamere uključuju bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja i prirodan efekat bokeh-a u fotografijama.

4. Koje specifikacije imaju Vivo X100 i X100 Pro?

Oba modela koriste Mediatek Dimensity 9300 čipset, koji pruža snažne performanse i brzinu. Takođe, imaju velike količine RAM-a i prostora za skladištenje podataka.

5. Koliko će koštati Vivo X100 Pro?

Tačne cene za ove modele još uvek nisu objavljene za sve regione, ali se očekuje da će Vivo X100 Pro biti dostupan po ceni od oko 937 evra.

6. Kada će biti dostupni ovi modeli?

Datum izlaska još uvek nije zvanično potvrđen, ali se očekuje da će to biti u narednih nekoliko nedelja.

7. Koji su ciljni korisnici ovih modela?

Ovi modeli će sigurno privući pažnju korisnika koji su zainteresovani za kvalitetne kamere i visoke performanse pametnih telefona.

Linkovi

Vivo – Zvanična stranica proizvođača pametnih telefona Vivo.

Read More