Visoko interesovanje za Amazonov MMO, preko 190.000 igrača istovremeno igra New World betu

0
298

New World MMO kompanije Amazon je na dobrom putu da konačno ugleda svetlost dana nakon bezbroj odlaganja. To se treba odigrati krajem ovog leta, a dobra naznaka je nedavno održani beta test.

Moglo bi se reći da je tržište MMO igara prilično zasićeno, ali to ne sprečava developere da se na njemu okušaju. Interesovanje za Amazonovu igru je prilično visoko, što se ogleda u broju igrača koji su nedavno zaigrali beta verziju na Steamu.

Naime, u jednom momentu je zabeleženo preko 190.000 istovremenih igrača, što je biolo dovoljno da New World smesti na 4. mesto liste najpopularnijih igara na Steamu, iako se radi o beta verziji, i to zatvorenoj sa ograničenim pristupom.

New World MMO nije popularan samo na Steamu, već i na striming platformi Twitch, gde stoji kao druga najpopularnija igra sa oko 300.000 gledalaca.

Sve za sada deluje pozitivno po Amazon, i izgleda kao da će ovaj developer konačno izdati igru koja neće biti prožeta problemima i izgubiti na popularnosti par nedelja nakon izlaska.

Ovaj MMO izlazi 31. avgusta.

The post Visoko interesovanje za Amazonov MMO, preko 190.000 igrača istovremeno igra New World betu appeared first on PLAY!.

Original Article