Više od pola miliona poklona za Telenorove korisnike

Svakog petka, počevši od danas pa do sredine januara, svi Telenorovi privatni korisnici imaju mogućnost da osvoje neki od pola miliona poklona u okviru sekcije „Plavi petak“ na Moj Telenor aplikaciji. Očekuju ih brojni telefoni, popusti na telefone i dodatnu opremu, gigabajti, internet za aplikacije, minuti i poruke, a svi učesnici dobijaju nešto – i tako svakog petka, sve do sredine januara.

„Ova akcija, simbolično nazvana „Plavi petak“, samo je jedna u nizu aktivnosti kojima ćemo zahvaliti svim našim korisnicima. Fond poklona je zaista veliki, biće ih više od pola miliona svakog petka, a najlojalniji korisnici dobiće one najvrednije“, kaže Marija Stojanović, menadžer Službe za upravljanje odnosima s korisnicima u Telenoru.

Iz kompanije Telenor upućuju poziv svima koji to do sada nisu uradili da preuzmu najnoviju verziju aplikacije Moj Telenor i učestvuju u nagradnoj kampanji. Pored poklona, kompanija je za korisnike pripremila i personalizovane ponude u okviru sekcije „Telenor na Ti”, dostupne na svim kanalima, gde će dobiti različite pogodnosti u zavisnosti od potrošnje i tipa usluga koje koriste.

Original Article