Više detalja za Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC stiže u junu

0
76
vise-detalja-za-cyberpunk-2077-phantom-liberty-dlc-stize-u-junu

U 2022. godini, CD Projekt Red je uspešno uspeo da preokrene Cyberpunk 2077, sa stalnim zakrpama i dodacima sadržaja koji su glancali igru, a Edgerunners anime serijal je pomogao da se fanovi vrate u igru. Sada svi čekamo proširenje Phantom Liberty, i izgleda da će CD Projekt Red objaviti datum izlaska u junu.

Jun je obično najveći mesec za najave video igara, zahvaljujući događajima kao što su Summer Game Fest, E3 (RIP) i konferencijama velikih izdavača, od Nintenda, Xbox i PlayStation do Ubisoft, EA i drugih. CD Projekt Red je danas najavio da će u junu podeliti svoje sledeće veliko ažuriranje o proširenju zvanom Phantom Liberty.

Prošlog leta je ekspanzija Phantom Liberty predstavljena kratkim trejlerom. Nova ekspanzija se dešava pre poslednje misije osnovne igre i sadržaće nove likove i likove povratnike. Dok nam je osnovna igra donela Kijanu Rivsa kao Džonija Silverhenda, ekspanzija Phantom Liberty će nam doneti Idrisa Elbu kao Solomona Rida.

Ekspanzija se promoviše kao špijunski triler i biće objavljena za PC, Xbox Series X/S i PS5 ove godine. Obzirom na to da ćemo novi trejler dobiti u junu, očekivali bismo datum objavljivanja jesen ili zima.

Exciting news, chooms: in June we’ll start to share more information about the #PhantomLiberty expansion. Stay tuned! pic.twitter.com/AePD1pWhxP

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) March 30, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More