VIDEO: Svestrani 4K portabl monitor hit na Kickstarteru

0
33

Osnivači tvrtke Lumonitor Labs dugo su prisutni u audiovizualnoj industriji, a sada su na Kickstarteru uspješno crowdfoundali kampanju za svoj prvi komad hardvera – prijenosni 4K monitor pod nazivom Lumonitor i 29 dana prije isteka kampanje prikupili gotovo pola milijuna dolara.

Ovaj lagani i tanki 15,6-inčni monitor posjeduje zaslon osjetljiv na dodir, 4K razlučivost i dvostruko veću svjetlinu od drugih portabl monitora.

Proizvođač ističe da je namijenjen gamerima, dizajnerima, umjetnicima, fotografima i streamerima, a putem HDMI, 2 USB-C i jednog Mini USB utora možete ga spojiti na bilo koji uređaj, uključujući pametni telefon, laptop, desktop računalo, igraću konzolu, Android Box i FireStick TV, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Njegov touchscreen podržava rad sa stylus olovkom i koristi PinPoint tehnologiju s odzivom manjim od 10 ms pa ga možete koristiti kao grafički tablet, a ugrađena baterija vam omogućuje više sati rada bez potrebe za spajanjem na vanjski izvor energije. Pored toga, monitor omogućuje i reverzibilno punjenje, što znači da njegovu bateriju možete koristiti i za punjenje svojih gadgeta.

Što se zvuka tiče, monitor ima ugrađene stereo zvučnike i dolazi s 3,5 mm utorom za slušalice

Ukoliko ga naručite putem Kickstartera, 4K model ćete platiti 325 američkih dolara, a ako se odlučite na Full HD model, koštat će vas 100 dolara manje.

Original Article