VIDEO: Sega radi novu mikro konzolu

0
75

Sega slavi 60-godišnjicu i povodom toga će ove godine izdati novu retro konzolu pod nazivom Game Gear Micro, koja će biti smanjena inačica njezine 8-bitne konzole koja svojevremeno nije uspjela nadmašiti Nintendov Game Boy.

Nova konzola će se pojaviti u 4 boje – crnoj, plavoj, žutoj i crvenoj, a svaki model će imati svoj vlastiti paket igara, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Crna konzola će tako stići s igrama Sonic the Hedgehog, Puyo Puyo 2, Out Run i Royal Stone, plava s naslovima Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale i Baku Baku Animal, na žutoj ćete moći igrati Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict i Nazopuyo Aruru no Ru, dok će na crvenoj biti predugrađeni naslovi Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi i Columns.

Konzola koja će se prodavati po cijeni od nekih 50 dolara je veličine od samo 80 x 43 x 20 mm i imat će 1,15-inčni zaslon, jedan mono zvučnik i utor za slušalice. Napajat će se i punit putem USB utora, a moći ćete koristiti i dvije AAA baterije.

Ako će vam 1,15-inčni zaslon biti premali, imat ćete mogućnost kupiti sve 4 konzole u kompletu, pa ćete uz njih besplatno dobiti Sega Big Window kutiju s ugrađenim prozor-povećalom.

Konzola je trenutno dostupna u prednarudžbi u Japanu, a zasad ne postoje podaci kada bi se mogla proširiti svijetom.

Original Article