VIDEO: Prvi trailer TV serije The Last of Us

0
56

HBO Max je započeo prikazivanje dugo iščekivane serije House of the Dragon, koja predstavlja prequel Igre prijestolja, i trebala bi postati jedan od najvećih aduta popularne video streaming platforme za ovu godinu.

Uz premijeru prve epizode HBO Max je odlučio prikazati i prvi teaser-trailer iz serije koja predstavlja adaptaciju popularne video igre The Last of Us. U videu dužine od 28 sekundi možete vidjeti dvoje glavnih protagonista, Joela i Ellie, koje tumače Pedro Pascal (The Mandalorian) i Bella Ramsey (Game of Thrones), koji se kreću postapokaliptičnom Amerikom, gdje će biti suočeni s neprijateljski nastrojenim ljudima i ljudožderima zaraženim mutiranim gljivama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U traileru se pojavljuje i njihov prijatelj i saveznik Bill kojeg glumi Nick Offerman (The Founder), dok su u produkciju uključeni pisac i producent Craig Mazin, poznat po miniseriji Černobil te Neil Druckmann, kreativni direktor video igre The Last uf Us i supredsjednik developerske tvrtke Naughty Dog.

Premijera prve epizode je planirana za početak 2023. godine, a prva sezona će se sastojati od 10 epizoda.

Original Article