VIDEO: Ovako će izgledati Nothing Phone 1

0
105

Nothing je mjesec dana uoči predstavljanja svojeg prvog telefona započeo podizati hype prvim materijalima objavljenim na svojem Twitter profilu.

Mada još nije poznato kakav će hardver imati prvi telefon bivšeg suosnivača OnePlusa Carla Peia, sada barem možemo vidjeti njegov dizajn i moramo priznati da nam se sviđa.

Iz prvih sličica se vidi sličnost stražnje stranice s iPhoneom X zbog "otoka" s dvije kamere i ravnim rubovima. Obzirom da je stražnja stranica prozirna, može se vidjeti veliki bežični sustav za punjenje, a tu je i nekoliko vijaka, koje ćete teško vidjeti na današnjim telefonima.

Poznato je da se Nothing busa u prsa s ekološkim pristupom uređaju, što bi trebalo značiti da se mnoštvo stvari može reciklirati i da je uređaj "popravljiv". Servisiranje neće koštati toliko da se više isplati uređaj baciti i kupiti novi nego popravljati stari, kao što je to danas stvar koju smo prihvatili zdravo za gotovo.

Kako teku pripreme za lansiranje prvog Nothing Phonea možete pogledati u ovom videu.

Ono što se zasad jedino zna u vezi hardvera je da će uređaj pokretati Qualcommov Snapdragon procesor srednje klase i da će koristiti prilagođeni Android pod nazivom Nothing OS.

Ako želite biti među prvima koji će saznati što sve donosi Nothing Phone 1, možete pratiti live streaming događanja koje se održava 12. srpnja putem ovog linka.

Original Article